Neváhejte a žijte! Nikdo není předurčen k tomu, aby byl nešťastný, trpěl obavami, starostmi a žil v chudobě nebo byl nemocný. Všichni máme schopnost a sílu překonávat nepřízeň osudu tak, abychom nakonec dosáhli štěstí, blahobytu a úspěchu.

8bc72ed7

 

Abyste dosáhli svých cílů, musíte však o ně neustále usilovat a nezaleknout se velké řady překážek. Pamatujte, že to jsou jen zkoušky, nakolik vážně to se svým snem myslíte. Vždy  můžete být tím, kým chcete být. Všechno, čeho dosáhnete, stejně tak jako všechno, čeho nedosáhnete, je bezprostředním výsledkem vaší mysli. Jak již několikrát bylo zmíněno, vše začíná v mysli!

Tak jak myslíme, takoví jsme, a jestli tak budeme myslet i nadále, zůstaneme stejní.To je fakt, který si málo lidí uvědomuje. Jediný způsob, jak se tedy dostat výše, je pozvednout vaše myšlenky. A také jediný důvod, proč ještě zůstáváte dole a možná jste i k politování, spočívá v tom, že stále váháte pozvednout své myšlení.

„Každý „to“ v sobě má, jen to musí objevit.“ autor neznámý

Existují sice věci, které se nedají změnit, jako gravitace, počasí, střídání ročních období. Nemůžete změnit ani myšlení jiných lidí, když si to nebudou přát. Ale můžete změnit sami sebe. Kdo jiný může omezit vaši sílu představivosti, vaši vůli či vaše myšlenky. Nebo kdo jim dokáže zabránit? Vy. Jedině vy disponujete takovou silou. Limity či omezení jsou vždy jen v naší hlavě, není se však čeho bát, vždy se dají překonat či potlačit a mít možnost vidět daleko za obzor.

Všechna vaše přesvědčení, dojmy, názory a ideje, které akceptujete jsou vtisknuty hluboko do vašeho podvědomí. Avšak na svém podvědomí můžete pracovat. Můžete ho totiž začít naplňovat ušlechtilými a povzbuzujícími myšlenkami. Můžete pro sebe žádat lásku, klid i úspěch a pak na vás zákon přitažlivosti bude odpovídajícím způsobem reagovat.

Musíte věřit, že dokážete svůj život zlepšit. Máte sílu změnit negativní přesvědčení v pozitivní a obrátit svůj život k lepšímu. Udělíte příkaz a vaše podvědomí vás ochotně poslechne. Vaše podvědomí bude reagovat a odpovídat podle myšlení, které je ve vašem vědomí převládající. Nahraďte tedy ty negativní za pozitivní, ať už jste v jakékoli životní fázi.

„Podvědomí je jako učebnice, stačí jen správně nalistovat.“ J. Hedgehog

Nikomu z nás není souzeno, aby prožil život v nouzi a byl neúspěšný. Jsme obklopeni bohatstvím, a abychom na ně dosáhli, musíme jen najít tu správnou cestu, která k němu vede a vydat se po ní. A ta správná cesta začíná u našich myšlenek. Změnou myšlení dokážete změnit téměř vše. Nesmíte se ale svých myšlenek bát. Buďte vládci nejen svých myšlenek, ale i sami sebe!